VIL DU VÆRE EN DEL AV ET GODT PROFESJONELT TEAM?

Om SV Betong

Entreprenørselskapet SV Betong ble etablert i Sandnes i 1990. På 30 år ble antall medarbeidere økt til over 160 ansatte – et resultat av en sunn økonomisk utvikling og en stadig stigende posisjon i markedet. Fra å være en leverandør av mindre bygg de første årene kan vi i dag vise eksempler på at vi har hatt ansvaret for gjennomføringen av store og kompliserte byggeoppdrag.

SV Betong gjennomfører komplette totalentrepriser eller delte entrepriser med hovedvekt på leveranse av betongarbeider. Vi har også egen montasje avdeling. Prosjektering for våre egne fag er vårt ansvar og vi utfører dette i samarbeid med våre faste samarbeidspartnere. Vårt mål er og tilpasse entrepriseform etter ønske og behov fra vår oppdragsgiver.

Jobb hos oss?

Vi i SV Betong lykkes fordi vi har dyktige medarbeidere med oss på laget. Vi er alltid åpne for søknader fra deg som besitter kompetanse og motivasjon til å være med på vårt lag!

SV Betong er et stort-lite selskap, med motiverte og engasjerte medarbeidere, og korte beslutningslinjer. Vi er en lokal aktør her i Rogaland, og tar stolthet i å kjenne våre kunder og sammen med våre dyktige medarbeidere levere god kvalitet og sikkerhet i alle ledd.

Vi har også en avdeling Øst i Asker.

Som medarbeider hos oss får du være med på både store og små prosjekter. Våre medarbeidere brenner for faget sitt og for å levere planmessig med fokus på kvalitet, sikkerhet og miljø.

Hos oss kan du ta fagbrev innen forskaling og armering. Læretiden gjennomføres på våre små og store byggeplasser. Da vi har varierte arbeidsoppdrag vil du få en variert læretid. Vi er medlem i BYGGOPP (Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk i Rogaland).

Søknad merkes med «Lærling»

 

Vi har et mangfold av prosjekter:

  • Boligprosjekter
  • Offentlige bygg og oppdrag
  • Infrastruktur prosjekt som bro, kullverter og rundkjøringer
  • Rehabiliteringsprosjekt
  • Næringsbygg
  • Anlegg
  • Levering av komplette og kostnadseffektive Parkeringshus

Alle bygg har sin historie – vil du skape historie med oss? Interessert? 
Få mer informasjon, eller send søknad ved å trykke på knappen nederst.