VIL DU VÆRE EN DEL AV ET GODT PROFESJONELT TEAM?

SV Betong største ressurs er våre ansatte med erfaring og kunnskap om betong og byggeprosseser. Dette sikrer en fagmessig utførelse av byggeprosjekt. Vi benytter nye byggemetoder så vel som tradisjonelle, tilpasset hvert oppdrag for å gjøre arbeidet sikkert og effektivt. KHMS er en viktig del av vår daglige drift for å ta vare på alle våre medarbeidere. Vi har gode lønnsbetingelser for alle ansatte. I tillegg har vi forsikring og pensjonsordninger.
Vi søker Prosjektleder, Driftsleder og KHMS ingeniør med høyere utdannelse innen totalentreprise avdelingen i Region Øst.

Spørsmål ? 
Kontakt Leder for Region Øst
Bjørn Mikalsen
mobil: 97 53 65 55
bmi@svbetong.no

Interessert ? 
Send din søknad til bmi@svbetong.no eller post@svbetong.no

Lærlinger / Trainee stillinger

Hos oss kan du ta fagbrev innen forskaling og armering. Læretiden gjennomføres på våre små og store byggeplasser. Da vi har varierte arbeidsoppdrag vil du få en variert læretid. Vi er medlem i BYGGOPP (Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk i Rogaland).

TRAINEE stilling for nyutdannede fra Høyskole: Dersom du er nyutdannet eller har innenfor 2 års erfaring, så har vi periodisk oppstart med våre trainee program som fokuserer på å styrke kandidater med praktisk kompetanse i tillegg til den formal kompetanse som de allerede besitter. Dette for å legge grunnlaget for den karriere i konsernet.

Interessert? 
Send din søknad til post@svbetong.no.